Data Fanatics

 • Onze cases

  Lees alles over de cases waar we voor onze opdrachtgevers leads hebben mogen werven.

  ER Capital

  ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

  CNV Vakmensen

  CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden.

  Staatsloterij

  Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij…

 • Onze blogs

  Lees onze blogs over de laatste trends en weetjes rondom leadgeneratie.

  Lead generation
  2-02-2022

  Chatbots gebruiken voor lead generation

  Leadgeneratie en chatbots. Een perfecte…

  Online marketing
  2-02-2022

  Wereld zonder cookies: 15 strategieën van experts

  Zeer recent kondigde Google aan…

  Social
  3-01-2022

  How Marketing Can Adapt To A World Without Cookies: 15 Strategies From Experts

  Very recently, Google announced that…

Maximale conversie in 10 stappen

Data Fanatics genereert de beste leads. Niet op basis van 'een goed gevoel', maar op basis van een grondige voorbereiding en een strak gemonitord proces. Iedere campagne bevat variaties, maar we houden altijd vast aan onderstaande 10 stappen. Bekijk hoe we te werk gaan voor jouw hot leads.

Onderzoek, testen en campagnes volledig 360° rond maken. Dat is de basis van de succesvolle samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Thomas Smeding
Manager Tech & Development
Onderzoek

We identificeren je doelgroep

Samen onderzoeken we het type klanten en de doelgroep die daar het beste bij past. We denken na over kenmerken, interesses, voorkeuren, stellingen en gedragingen. Vervolgens bepalen we de custom audiences.

360° customer journey

Goede leads ontstaan niet vanuit een impuls, maar zijn het resultaat van een goede customer journey die de consument overtuigt. Dit vergt aanwezigheid op meerdere kanalen: van e-mail tot native advertising en van Facebook tot display ads. Elke kanaal zetten we, waar nodig, in!

Push & pull

20.000+

Leads per maand!

Opvallen

Opvallen in de massa

Een gemiddeld persoon verwerkt dagelijks meer dan 6.000 prikkels. Om jezelf daartegen te beschermen, reageer je op slechts enkele daarvan. Aan ons de taak om daar een van te zijn door middel van een krachtige boodschap die écht opvalt en blijft hangen. Want om te converteren, moet een consument wel klikken!

Van awareness naar interesse

Een boodschap blijft beter hangen dankzij kwalitatieve inhoud en herhaling. Daarom richten we pre-landers én landingspagina's in voor een 'zachte landing'. Vervolgens volgen we eerdere contactmomenten op met gepersonaliseerde e-mails en re-marketing. Zo maken we de campagne 360° rond, over alle kanalen.

350

Landingpages

5000+

Ads

Awareness

Als callcenter met grote buitendienst, is het iedere dag weer een gevecht om aan voldoende goede leads te komen. Dankzij Data Fanatics is dit in één klap opgelost. Was ik hier maar veel eerder mee begonnen!

Matthijs van Erkelens
Hilversum, BOX Energie
9.2
Content

We overtuigen je doelgroep

Mooi, we hebben de aandacht. Tijd om duidelijk te maken waarom jouw oplossing de allerbeste is voor de wensen en de behoeften van de desbetreffende lead. Dat doen we op een exclusieve landingspagina. Geen mooie 'to good to be true-praatjes', maar overtuiging op basis van de ware propositie. Zo heeft de consument geen scheve verwachtingen achteraf en converteer je nog beter!

Uitvragen wat nodig is

We geloven niet in standaardformulieren voor unieke services. We vragen datgene uit wat nodig is om jouw leads te kwalificeren en direct de juiste handvatten te geven voor het gehele salesproces. Van geboortedatum tot de reden van de aanvraag en van inkomen tot of de consument een koophuis heeft.

Invullen

120.000+

Leads per jaar geverifieerd

Leads

Geavanceerd leadportal

Leads zijn pas leads als ze voldoen aan de gestelde kwalificatievoorwaarden. Het portal helpt ons leads op waarde te schatten én voorziet in 360° feedback met betrekking tot de kwaliteit. Uiteraard intergeren we alle CRM-pakketten, zodat leads direct op de juiste manier je salesproces binnenkomen.

Menselijke verificatie

De grootste valkuil binnen leadgeneratie is ongetwijfeld de kwaliteit. Potentiële klanten die niet willen of niet kunnen voldoen, zijn geen potentiële klanten. Ons zelfontwikkelde leadportal scheidt automatisch het kaf van het koren. Vervolgens doen onze medewerkers nog een telefonische check. Hiervoor hebben wij een in-house callcenter die leads direct na binnenkomst opvolgt.

Directe opvolging vanuit ons eigen callcenter.

Controle
Herbert van Overdijk
Den Bosch
42 jaar

Beschikt over een koopwoning en heeft interesse in het huren van zonnepanelen.

Afnemers
Anja de Kok
Hoorn

Leads in je eigen CRM

Maak je al gebruik van een eigen CRM-systeem? Dan kunnen we jouw hot lead direct doorzetten naar dit systeem. Wel zo makkelijk: je hebt eenvoudig alle belangrijke gegevens bij de hand én je kan een lead snel en met alle benodigde kennis opvolgen.

Maximale conversie, minimale effort

Hoog conversiepercentage van de leads door oprechte interesse en uitgebreide automatische en persoonlijke verificatie van de leads. Dit alles is het resultaat van intensief samenwerken, evalueren, data delen en continu optimaliseren.

Klanten

Hebben we je kunnen overtuigen?

Mooi, dat dachten we al. Ben je actief in de business-to-consumer markt en heb je op grote schaal. hoogwaardige leads nodig? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op en daag ons uit!

  Vul een geldig telefoonnummer in.
   
  Wij respecteren uw privacy

  Privacy Policy

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae