Data Fanatics

 • Onze cases

  Lees alles over de cases waar we voor onze opdrachtgevers leads hebben mogen werven.

  ER Capital

  ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

  CNV Vakmensen

  CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden.

  Staatsloterij

  Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij…

 • Onze blogs

  Lees onze blogs over de laatste trends en weetjes rondom leadgeneratie.

  Lead generation
  2-02-2022

  Chatbots gebruiken voor lead generation

  Leadgeneratie en chatbots. Een perfecte…

  Online marketing
  2-02-2022

  Wereld zonder cookies: 15 strategieën van experts

  Zeer recent kondigde Google aan…

  Social
  3-01-2022

  How Marketing Can Adapt To A World Without Cookies: 15 Strategies From Experts

  Very recently, Google announced that…

Project-/Accountmanager

Data Fanatics zoekt een enthousiaste project-/accountmanager. We groeien snel en zien veel kansen om de campagnes voor onze nationale en internationale opdrachtgevers campagnes te verbeteren en kansen te benutten. Wil jij altijd het maximale uit jezelf halen, ten behoeve van het bedrijf én voor onze opdrachtgevers? En wil je dat werken ook gewoon fun is? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Als project-/accountmanager ben je onderdeel van de commerciële tak van Data Fanatics. Deze tak houdt zich voornamelijk bezig met het aangaan van nieuwe samenwerkingen en het onderhouden van klantrelaties. Binnen deze tak wordt jij de eindbaas over je eigen portfolio aan verschillende opdrachtgever. Doordat we actief zijn met meer dan 20 labels, is er focus nodig op bestaande opdrachtgevers en dit in goede banen te leiden. Het leuke is dat de labels in verschillende branches actief zijn, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Hou je er van om het maximale uit jezelf, opdrachtgevers en campagnes te halen? Ben je proactief, sociaal sterk aangelegd en affiniteit met online marketing en projectmanagement? Dan past deze functie je als een maatpak!

Data Fanatics is een leadgeneratie bureau dat gespecialiseerd is leadgeneratie via diverse online marketing kanalen zoals display advertising, Google Ads, native advertising en Facebook. Dagelijks werken we keihard om kwalitatieve leads te realiseren voor onze afnemers, dit doen we in een informele omgeving met leuke en kundige collega’s. We zijn voornamelijk actief in de B2C markt, hierin realiseren wij leads via onze eigen concepten. Dit doen we om maximale controle te hebben over onze campagnes en we hierdoor 100% kunnen sturen op het gewenst resultaat. Resultaat is wat telt!

Wie zoeken we?

We zoeken een gedreven teamspeler die de ambitie heeft om voor onze huidige opdrachtgevers het beste uit de samenwerking te halen. Iemand voor wie de wereld van online marketing, sales, klantcontact en projectmanagement geen geheimen meer heeft. Die het ambieert om er een eventuele afdeling van te maken en projectmatig te werk gaat. Behalve dat je de Nederlandse taal beheerst, spreek je ook goed Engels. Jij bent immers de schakel tussen de opdrachtgever en onze organisatie.

 • Je hebt 2 jaar of meer ervaring met accountmanagement en ten minste affiniteit met online marketing.
 • Je bent enthousiast en gedreven
 • Je bent analytisch sterk
 • Je bent een team player die er staat als het nodig is
 • Je bent ambitieus en hebt, indien nodig, lak aan 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent ondernemend en je hart gaat sneller kloppen een succesvolle samenwerking met de grootste opdrachtgevers van Nederland en Europa! 
Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een marktconform salaris. Daarnaast kun je erop rekenen dat we voortdurend in je ontwikkeling investeren. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en eigen inbreng.

 • Een marktconform salaris
 • Laptop van de zaak #WeLoveApple
 • Mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Mogelijkheden om eigen ideeën te pitchen en mee te realiseren, je eigen kinderen zijn tenslotte de leukste 😉
 • Legendarische vrijdagmiddagborrels
Groeien in een klein bedrijf met grote ambities!

Data Fanatics bestaat sinds 2017, met een klein team realiseren we dagelijks grote impact voor onze afnemers. Samen bepalen we je rol binnen het bedrijf en krijg je de kans om mee te groeien met onze ambitieuze plannen; bijvoorbeeld de uitrol van Data Fanatics in België, Spanje en Duitsland! Wil je werken in een ambitieuze en innovatieve omgeving waar alles draait om conversie en engagement met de doelgroep, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, verleg je graag je eigen grenzen en wil je graag je eigen rol mee bepalen? Reageer dan direct!

P.s. 😉 Daarnaast houden we van een feestje, een vrijdagmiddagborrel of naar een festival met het team. Het draait dus niet alleen om werk, want werk is ook maar werk, plezier maken in een leuke omgeving staat voorop, dan volgen de resultaten vanzelf!

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en cv naar olivier@datafanatics.nl