Data Fanatics

 • Onze cases

  Lees alles over de cases waar we voor onze opdrachtgevers leads hebben mogen werven.

  ER Capital

  ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

  CNV Vakmensen

  CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden.

  Staatsloterij

  Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij…

 • Onze blogs

  Lees onze blogs over de laatste trends en weetjes rondom leadgeneratie.

  Lead generation
  2-02-2022

  Chatbots gebruiken voor lead generation

  Leadgeneratie en chatbots. Een perfecte…

  Online marketing
  2-02-2022

  Wereld zonder cookies: 15 strategieën van experts

  Zeer recent kondigde Google aan…

  Social
  3-01-2022

  How Marketing Can Adapt To A World Without Cookies: 15 Strategies From Experts

  Very recently, Google announced that…

Een schat aan ervaring en snel van start

Je bent een bedrijf en zoekt hoogwaardige leads. In veel branches als verduurzaming, finance en panels, werft Data Fanatics dagelijks op grote schaal vele honderden hoogwaardige leads. Je hebt dan ook een grote kans dat wij je kunnen helpen. Altijd exclusief, nooit voor meerdere partijen. 

We weten waar we het over hebben. Dat komt door onze schat aan ervaring in uiteenlopende branches. We zijn al jarenlang bedreven in ons vak en hebben dagelijks vaste specialisten actief op onze campagnes. We kennen je doelgroep door en door en testen de nieuwe technieken en targetingmethodes dagelijks. Doordat we continu optimaliseren en luisteren, worden we iedere dag nóg beter! 

We helpen je van het begin tot het einde. Zo sluit de volledige customer journey aan en is de conversie bij opvolging van de leads, wat zullen we zeggen… hóóg! En ook niet onbelangrijk: geef ons je vertrouwen en we gaan direct van start. Geen tijd te verliezen. 

ai powered

Schaalbaar

eigen data

Bewezen succesformule, dat is gegarandeerd knallen!

In onze digitale journey nemen we de potentiële lead stap voor stap mee door het proces. Dit doen we over meerdere kanalen, van social tot e-mail en van remarketing tot native advertising. We vertellen het verhaal en overtuigen de klant door middel van jouw propositie, referenties en conversiegerichte content. Een doel, hoogwaardige leads, klaar voor de sale, intake, proefrit of nieuwe baan, you name it! Wij zorgen niet alleen voor meer bezoekers, maar vooral ook voor méér klanten die graag terug blijven komen.

 • Snel starten, op basis van bewezen succesformule 
 • Al jarenlang een schat aan ervaring in jouw branche 
 • Hogere conversie op hot leads 

Volg je ook in de voetsporen van succes?

Start jij ook een digitale journey met ons en volg je de voetsporen van succes? Vele grote en kleine, bekende en onbekende merken gingen je al voor. Waarom? Simpel, omdat het werkt!

We starten altijd met een pilot om samen tot de ideale mix te komen. Én te bewijzen dat het werkt. Zijn we blij met elkaar? Dan gaan we een langdurige samenwerking aan. Dan committeren wij ons aan volume én kwaliteit, zodat we samen kunnen groeien. Wel zo prettig!