Data Fanatics

Werven van sollicitanten in een overspannen markt

 

De customer journey

 

Wij weten als geen ander hoe deze potentiële sollicitant te bereiken, overtuigen en te late solliciteren.  We dekken het hele proces af, van de eerste interesse tot de laatste stap. We nemen de sollicitanten mee in het verhaal, geven uitleg en overtuigen door onze funnels, content, referenties en FAQ’s. Het resultaat? Een continue instroom aan nieuwe kandidaten. 

Testen, testen en data en nog meer data

Continu testen we nieuwe funnels op het gebied van personeelswerving. Van welke advertentie-uiting werkt, tot welke ‘’leads’’ het beste converteren bij onze afnemers van ‘’lead’’ naar definitief sollicitatiegesprek. Op basis van deze data schalen wij successen snel op en kunnen we zogenoemde ‘bleeders’ op tijd opsporen en pauzeren.

  1. Testen van doelgroepen en analyseren van data
  2. Analyseren van de gesprekken vanuit ons service center
  3. Analyse van de feedback van onze afnemers

Ons doel? Samen scoren!

We starten onze samenwerking met een pilot waarin we samen op zoek gaan naar de ideale mix van kwaliteit en volume. Met elkaar bepalen we de voorwaarden waaraan een lead moet voldoen. We schalen de successen, zodat we verantwoord kunnen groeien. Zolang er genoeg vraag is, zorgen wij ervoor dat deze bij jou terechtkomt. Korte lijntjes en feedback over en weer zorgen voor een snelle optimalisatie en hoge kwaliteit.

Onze klanten

Data Fanatics is trots op haar opdrachtgevers. Dagelijks gebruike vele bedrijven onze leads om verder te groeien.