Data Fanatics

Business to Consumer Leads

Data Fanatics is een van de key-players als het gaat om hoogwaardige business to consumer leads in Nederland en België. Dagelijks realiseren wij honderden leads in deze categorie. Van leads in de financiële sector zoals hypotheken tot leads voor verduurzaming van woningen. Wij weten hoe deze consumenten te bereiken en te converteren tot hoogwaardige lead. 

Het model van ''uurtje factuurtje'' is in veel branches een model waar met name het bureau wint en de opdrachtgever verliest wanneer er geen succes is. Dat vinden wij niet meer van deze tijd.

Bart Eichhorn CEO & Founder

De customer journey

Wij weten als geen ander hoe consumenten zich oriënteren naar producten en diensten en welke consumenten de grootste kans hebben om ook daadwerkelijk te converteren. En dan bedoelen we natuurlijk niet naar lead, maar naar klant. We dekken het hele proces af, van de eerste interesse tot de laatste stap. We nemen de consument mee in het verhaal, geven uitleg en overtuigen door onze funnels, content, referenties en FAQ’s. Het resultaat? Hoogwaardige leads.

Testen, testen en data en nog meer data

Als de specialist in business to consumer leadgeneratie testen we continu nieuwe funnels op het gebied van hypotheken, kredieten en verzekeringen. Van welke advertentie-uiting werkt, tot welke leads het beste converteren bij onze afnemers. Op basis van deze data schalen wij successen snel op en kunnen we zogenoemde ‘bleeders’ op tijd opsporen en pauzeren.

  1. Testen van doelgroepen en analyseren van data
  2. Analyseren van de gesprekken vanuit ons service center
  3. Analyse van de feedback van onze afnemers

Ons doel? Samen scoren!

We starten onze samenwerking met een pilot waarin we samen op zoek gaan naar de ideale mix van kwaliteit en volume. Met elkaar bepalen we de voorwaarden waaraan een lead moet voldoen. We schalen de successen, zodat we verantwoord kunnen groeien. Zolang er genoeg vraag is, zorgen wij ervoor dat deze bij jou terechtkomt. Korte lijntjes en feedback over en weer zorgen voor een snelle optimalisatie en hoge kwaliteit.

Onze klanten

Data Fanatics is trots op haar opdrachtgevers. Dagelijks gebruike vele bedrijven onze leads om verder te groeien.