Data Fanatics

Beleggings- en investeringsleads

Data Fanatics is marktleider in beleggings & investeringsleads. Dagelijks realiseren wij honderden leads in deze categorie. Van de kleine particuliere belegger tot de vermogende particulier op zoek naar een passende vermogensbeheerder. Wij weten hoe deze beleggers te bereiken en te converteren tot hoogwaardige lead. 

Het model van ''uurtje factuurtje'' is in veel branches een model waar met name het bureau wint en de opdrachtgever verliest wanneer er geen succes is. Dat vinden wij niet meer van deze tijd.

Bart Eichhorn CEO & Founder

De customer journey

Wij weten als geen ander hoe consumenten zich oriënteren op verduurzaming en wie de grootste kans hebben om ook daadwerkelijk te converteren. En dan bedoelen we natuurlijk niet naar lead, maar naar klant. We dekken het hele proces af, van de eerste interesse tot de laatste stap. We nemen de consument mee in het verhaal, geven uitleg en overtuigen door onze funnels, content, referenties en FAQ’s. Het resultaat? Hoogwaardige leads.

Testen, testen en data en nog meer data

Continu testen we nieuwe funnels op het gebied van verduurzaming. Van welke advertentie-uiting werkt, tot welke leads het beste converteren bij onze afnemers. Op basis van deze data schalen wij successen snel op en kunnen we zogenoemde ‘bleeders’ op tijd opsporen en pauzeren.

  1. Testen van doelgroepen en analyseren van data
  2. Analyseren van de gesprekken vanuit ons service center
  3. Analyse van de feedback van onze afnemers

Ons doel? Samen scoren!

We starten onze samenwerking met een pilot waarin we samen op zoek gaan naar de ideale mix van kwaliteit en volume. Met elkaar bepalen we de voorwaarden waaraan een lead moet voldoen. We schalen de successen, zodat we verantwoord kunnen groeien. Zolang er genoeg vraag is, zorgen wij ervoor dat deze bij jou terechtkomt. Korte lijntjes en feedback over en weer zorgen voor een snelle optimalisatie en hoge kwaliteit.

Onze klanten

Data Fanatics is trots op haar opdrachtgevers. Dagelijks gebruike vele bedrijven onze leads om verder te groeien.