Data Fanatics

Wij herkennen, bereiken en activeren iedere consument

Leader in Leads, dat zeggen we natuurlijk niet voor niets. Met onze online marketing funnels, realiseren wij maandelijks duizenden hoogwaardige (dedicated) leads voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij performance based, zo zijn de belangen van onze afnemers en Data Fanatics altijd gelijk aan elkaar. Wel zo prettig. 

 

Staat je branche er niet tussen, geen paniek! Wanneer je actief bent in de business-to-consumer markt en opzoek bent naar grote grote hoeveelheden gekwalificeerde leads dan kunnen we je (bijna) zeker helpen!

Business-to-consumer leads

Van beleggingen tot zonnepanelen. Wij genereren leads voor vrijwel ieder consumentenproduct en -dienst.

Beleggingsproducten

Van instapproducten tot vermogensbeheer, maandelijks helpen wij vele beleggingsinstellingen aan leads.

Verduurzaming

Je volledige woning verduurzamen of enkel opzoek naar isolatie? Duizenden consumenten vinden de weg via onze duurzaamheidsplatforms.

Consumentenclaims

Steeds vaker zie je in Europa consumentenclaims. Van AVG tot het dieselschandaal. Wij leveren volwaardige claim deelnemers.

Leden & abonnementen

Van de vakbond tot de ouderenbond. Maandelijks realiseren wij vele duizenden nieuwe inschrijvingen voor ledenvereniging en abonnementsdiensten.

Nieuwsbrief Inschrijvingen

Je database uitbreiden met kopende klanten? Wij zorgen voor hoogwaardige subscribers met echte interactie.

Panelleden

Voor vele onderzoekspanels realiseren wij dagelijks nieuwe inschrijvers op hun onderzoekspanels in Nederland er daar buiten.

Cases waar we trots op zijn

Elke klantvraag is weer anders. Onze invulling is dan ook altijd maatwerk op basis van bewezen methoden. Dagelijks monitoren, bijsturen en optimaliseren van de campagne funnels zorgen voor het succes.