Datafanatics

Wij herkennen, bereiken en activeren iedere consument

Leader in Leads, dat zeggen we natuurlijk niet voor niets. Door onze online marketing funnels realiseren wij maandelijks duizenden hoogwaardige(dedicated)leads voor onze afnemers. Dit doen wij performance based, zo liggen de belangen van onze afnemers en ons altijd gelijk. Wel zo prettig. 

 

Staat je branche er niet tussen, geen paniek! Wanneer je actief bent in de business to consumer markt en opzoek bent naar grote grote hoeveelheden gekwalificeerde leads dan kunnen we je (bijna)zeker helpen!

Business to consumer leads

Van beleggingen tot zonnepanelen. Wij genereren leads voor vrijwel ieder consumentenproduct en -dienst.

Beleggingsproducten

Van instapproducten tot vermogensbeheer, maandelijks helpen wij vele beleggingsinstellingen aan leads.

Panelleden

Voor vele onderzoekspanels realiseren wij dagelijks nieuwe inschrijvers op hun onderzoekspanels in Nederland er daar buiten.

Verduurzaming

Je volledige woning verduurzamen of enkel opzoek naar isolatie? Duizenden consumenten vinden de weg via onze duurzaamheidsplatforms.

Leden & abonnementen

Van de vakbond tot de ouderenbond. Maandelijks realiseren wij vele duizenden nieuwe inschrijvingen voor ledenvereniging en abonnementsdiensten.

Nieuwsbrief Inschrijvingen

Je database uitbreiden met kopende klanten? Wij zorgen voor hoogwaardige subscribers met echte interactie.

Cases waar we trots op zijn

Elke klantvraag en behoefte aan leads is anders. Onze invulling is dan ook altijd maatwerk op basis van bewezen methoden. Dagelijks monitoren, bijsturen en optimaliseren van de campagne funnels zorgen voor het succes.