Leadgeneratie voor cloud oplossingen

Als ICT-partner van veel bedrijven bent u goed in het ontzorgen van uw opdrachtgevers. Dit maakt het voor hen mogelijk om zich volledig te wijden aan hun corebusiness. In deze altijd bewegende branche ligt focus niet altijd op het genereren van kwalitatieve leads. Dat is zonde want nieuwe leads (opdrachtgevers) kunnen bijdragen aan de gewenste groei.

Data Fanatics is gespecialiseerd in het genereren van nieuwe leads voor de ICT-bedrijven met een focus op werken in de cloud. Wij werken in totaal voor een 10-tal business-to-business branches. Daardoor kennen wij uw branche door en door en weten wij waar uw potentiële opdrachtgever zicht bevindt. Wij beschikken over een netwerk van websites waarop mogelijke opdrachtgevers geheel vrijblijvend in drie eenvoudige stappen een offerte aan kunnen vragen bij meerdere bureaus. Dit doen we omdat opdrachtgevers graag willen vergelijken, logisch!

Deze opdrachtgevers vinden onze websites via de zoekmachines of komen ons, wanneer zij zoeken naar administratie gerelateerde onderwerpen, tegen via zeer gerichte content artikelen. De leads die wij genereren zijn dan ook echt op zoek naar uw dienstverlening. Hierdoor is de kwaliteit hoog en uw succes-rate nog hoger.

Hoe wij te werk gaan leest u hier! Hebben wij uw interesse gewekt? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze werkwijze en deelname!

Veel gestelde vragen

Werken jullie met contracten?

Ja, we hebben een contract, dit is maandelijks opzegbaar.

Werken jullie met een minimale afname?

Nee, je kan zelf instellen hoeveel leads je maximaal per maand wil ontvangen.

Wanneer kunnen wij starten?

Het aansluiten duurt doorgaans twee dagen, daarna komen de leads automatisch binnen!

Heb ik invloed op het concept?

Wij staan open voor alle tips en ideeën, wij proberen deze zo veel mogelijk mee te nemen in de wekelijkse updates die we doen!

Kan ik leads afkeuren?

Onder bepaalde voorwaarden kunnen leads afgekeurd worden. Dit spreken wel altijd duidelijke vooraf af.

Enthousiast geworden?

Neem contract met ons op en u bent binnen twee dagen actief!