Leadgeneratie voor ERP implementatie

Als ERP-implementatiepartner helpt u vele bedrijven in de lastige branche van ERP-implementaties. In deze hectische branche ligt focus niet continu op het genereren van nieuwe kwalitatieve leads. Dat is zonde want nieuwe leads (opdrachtgevers) kunnen bijdragen aan de gewenste groei.

Data Fanatics is gespecialiseerd in het genereren van nieuwe leads voor ERP-partners. Wij werken in totaal voor een 20-tal business-to-business branches. Daardoor kennen wij uw branche door en door en weten wij waar uw potentiële opdrachtgever zicht bevindt. Wij beschikken over een netwerk van websites waarop mogelijke opdrachtgevers geheel vrijblijvend in drie eenvoudige stappen een offerte aan kunnen vragen bij meerdere bureaus. Dit doen we omdat opdrachtgevers graag willen vergelijken, logisch!

Deze opdrachtgevers vinden onze websites via de zoekmachines of komen ons, wanneer zij zoeken naar ERP gerelateerde onderwerpen, tegen via zeer gerichte content artikelen. De leads die wij genereren zijn dan ook echt op zoek naar uw dienstverlening. Hierdoor is de kwaliteit hoog en uw succes-rate nog hoger.

Hoe wij te werk gaan leest u hier! Hebben wij uw interesse gewekt? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze werkwijze en deelname!

Veel gestelde vragen

Werken jullie met contracten?

Ja, we hebben een contract, dit is maandelijks opzegbaar.

Werken jullie met een minimale afname?

Nee, je kan zelf instellen hoeveel leads je maximaal per maand wil ontvangen.

Heb ik invloed op het concept?

Wij staan open voor alle tips en ideeën, wij proberen deze zo veel mogelijk mee te nemen in de wekelijkse updates die we doen!

Heb ik invloed op het concept?

Wij staan open voor alle tips en ideeën, wij proberen deze zo veel mogelijk mee te nemen in de wekelijkse updates die we doen!

Kan ik leads afkeuren?

Onder bepaalde voorwaarden kunnen leads afgekeurd worden. Dit spreken wel altijd duidelijke vooraf af.

Enthousiast geworden?

Neem contract met ons op en u bent binnen twee dagen actief!