Data Fanatics

 • Onze cases

  Lees alles over de cases waar we voor onze opdrachtgevers leads hebben mogen werven.

  ER Capital

  ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

  CNV Vakmensen

  CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden.

  Staatsloterij

  Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij…

 • Onze blogs

  Lees onze blogs over de laatste trends en weetjes rondom leadgeneratie.

  Lead generation
  2-02-2022

  Chatbots gebruiken voor lead generation

  Leadgeneratie en chatbots. Een perfecte…

  Online marketing
  2-02-2022

  Wereld zonder cookies: 15 strategieën van experts

  Zeer recent kondigde Google aan…

  Social
  3-01-2022

  How Marketing Can Adapt To A World Without Cookies: 15 Strategies From Experts

  Very recently, Google announced that…

Waarom sales qualified leads kopen?

Succesvol groeien met je onderneming of je omzet verhogen? Zet dan in op digitale marketing en ga voor leadgeneratie. En dan het liefst van warme leads natuurlijk! Leads die geïnteresseerd zijn in jouw product en iets hebben met jouw bedrijf. Hoe krijg je dit voor elkaar? Kwalitatieve sales leads komen niet vanzelf. Het is een hele weg om van websitebezoeker tot (potentiële) klant te komen. Hier bestaat een mooie marketingterm voor: de customer-journey.

Om klanten te winnen voor je bedrijf, moeten er ook van de kant van de ondernemer de nodige stappen worden gezet. Een goede tip: besteed dit hele proces uit aan een professional op marketinggebied en ga direct sales leads kopen. Data Fanatics heeft experts in huis om kwalitatieve leads voor jou te genereren. En niet zomaar leads, maar echte sales qualified leads (SQL’s) die jouw onderneming naar een hoger plan tillen!

Het model van ''uurtje factuurtje'' is in veel branches een model waar met name het bureau wint en de opdrachtgever verliest wanneer er geen succes is. Dat vinden wij niet meer van deze tijd.

Bart Eichhorn CEO & Founder

Online leadgeneration: dé oplossing voor sales qualified leads

Hoe kom je aan goede leads? Bij Data Fanatics weten wij daar wel het antwoord op. Geen manier is ons te gek om in contact te komen met potentiële klanten. Denk aan social media, e-mailmarketing, contentmarketing, marketing-automation en display-advertising. Met doelgerichte inboundmarketing pushen we consumenten om brochures en offertes aan te vragen, e-books te downloaden of om zich voor een nieuwsbrief aan te melden. Dit realiseren we bijvoorbeeld door een groter aantal pakkende cta’s (call-to-actions) en informatieve landingspagina’s op internet.

Bij Data Fanatics weten wij onze leads altijd zo te triggeren dat er ruimte ontstaat voor een spontane interactie met als resultaat een succesvolle verkoopactie. Het begint met het verzamelen van waardevolle contactgegevens. Onze professionals zorgen er verder voor dat deze leads zó worden bewerkt dat ze uiteindelijk maar al te graag een aankoop willen doen. Met slimme online campagnes krijgen wij de leads daar waar jij ze wilt hebben: kassa!

Wanneer sales qualified leads kopen voor mijn onderneming?

Een success story?! Zeker, als je maar met een aantal dingen rekening houdt. Sales qualified leads zijn alleen een aanwinst voor jouw toko als ze snel kunnen worden opgevolgd. Het is net als met een schaal vers fruit: eet er meteen van, voordat het fruit bederft! Zo is het ook met leadgeneratie. Om er maximaal van te kunnen profiteren, ga je meteen met de SQL’s aan de slag om er direct de vruchten van te plukken! De kans is groot dat dit eerste klantcontact tot een langdurige klantrelatie uitgroeit met veel potentie.

Welke rol binnen jouw organisatie speelt Data Fanatics bij leadgeneratie?

Leadgeneratie is vandaag de dag onmisbaar geworden in het hele verkoopproces. Data Fanatics neemt jou het tijdrovende en specialistische werk van leadgeneratie meteen uit handen en zorgt voor een succesvol verloop van het hele klanttraject. Wij genereren in no time uitstekende leads voor veel verschillende consumentenproducten en –diensten. Grote aantallen leads die graag een product of dienst willen afnemen, echte SQL’s! En onthoud: no cure, no pay! Voor alle ondernemingen, groot en klein, zetten wij in op:

 • de selectie van b2c-leads naar vooraf vastgelegde voorwaarden
 • het aanleveren van sales qualified leads, altijd performance-based
 • een vooraf overeengekomen prijs per lead
 • een goede onderlinge afstemming van de activiteiten

Al overtuigd van de positieve bijdrage van Data Fanatics aan jouw succes? Of heb je nog vragen? Aarzel dan niet langer om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee om je klantenbestand uit te breiden, omzetgroei te realiseren en jouw grote droom te waar te maken. No doubt! Wij brengen in no time jouw verkooppotentieel naar grote hoogte!

Onze klanten

Data Fanatics is trots op haar opdrachtgevers. Dagelijks gebruike vele bedrijven onze leads om verder te groeien.