Data Fanatics

 • Onze cases

  Lees alles over de cases waar we voor onze opdrachtgevers leads hebben mogen werven.

  ER Capital

  ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

  CNV Vakmensen

  CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden.

  Staatsloterij

  Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij…

 • Onze blogs

  Lees onze blogs over de laatste trends en weetjes rondom leadgeneratie.

  Lead generation
  2-02-2022

  Chatbots gebruiken voor lead generation

  Leadgeneratie en chatbots. Een perfecte…

  Online marketing
  2-02-2022

  Wereld zonder cookies: 15 strategieën van experts

  Zeer recent kondigde Google aan…

  Social
  3-01-2022

  How Marketing Can Adapt To A World Without Cookies: 15 Strategies From Experts

  Very recently, Google announced that…

Dit is ER Capital

Live website: ercapital.meermetbeleggen.nl

ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen. Allen met een focus op een hoge bezettingsgraad. Want alleen met verhuurd vastgoed maakt je natuurlijk rendement. De beleggingen van ER Capital bevinden zich bovendien dicht bij huis, men belegt in Nederland en België.

Bart Eichhorn
CEO & Founder
(888) 123-4567
vraag een offerte aan

De doelstellingen

Het structureel ophalen van particulier vermogen door hoogwaardige leads. Dat is het vraagstuk. ER Capital is gewend aan leadgeneratie. Uit verschillende eigen marketing campagnes krijgt men dagelijks hoogwaardige leads binnen. Maar, zoals bij zoveel op 'extreme groei' georiënteerde organisaties dienen zich kansen aan de lopende band aan; er is behoefte aan meer leads.

De strategie

De focus van de campagne ligt op kwaliteit en het continue doorrekenen van de data naar de vooraf besproken KPI's.

De focus van de campagne ligt op kwaliteit en het continue doorrekenen van de data naar de vooraf besproken KPI's. Particuliere beleggers welke minimaal een vrij belegbaar vermogen hebben van ten minste €25.000 is de doelgroep, met tot doel participeren met een eerste storting en bij succes de potentie hebben om in de toekomst kansen te zien, vertrouwen te krijgen en gezamenlijk nóg meer te kunnen profiteren van de groei.

Voor deze exclusieve beleggingscampagne is er een sleutelrol toebedeeld aan het in-house callcenter, dat dag in dag uit de kwaliteit borgt door middel van kritisch keuren en aan de telefoon de juiste vragen weten te stellen. Door deze kwaliteitkeuring komen enkel de beste leads bij de opdrachtgevers, als dat de marketeers elk uur gevoed worden met live terugkoppeling op de leads die niet goed zijn ter optimalisatie.

Kick-off
1
Onderzoek & Ontwerp
2
Ontwikkeling
3
Testen
4
Campagne lancering
5
Optimalisatie
6
Menselijke verificatie
7
Analyse & Evaluatie
8
Feedback
OLIVIER NUIS
COO
(888) 123-4567
Vraag een offerte aan

Het resultaat

Het succes van de case van ER Capital zit hem in nauw samenwerken, continue feedback en goed naar elkaar luisteren. Door de unieke combinatie van data combineren met menselijke interactie, kunnen er heel erg snel campagnes en doelgroepen worden 'afgeschoten'. Het kwaliteitsorgaan

Het resultaat

Het succes van de case van ER Capital zit hem in nauw samenwerken, continue feedback en goed naar elkaar luisteren. Door de unieke combinatie van data combineren met menselijke interactie, kunnen er heel erg snel campagnes en doelgroepen worden 'afgeschoten'. Het kwaliteitsorgaan zorg er concreet voor dat slechts zo'n 35% van de potentiële leads bij ER Capital beland

50k
bereikte beleggers per maand
700
aanvragen per maand
300
gekwalificieerde leads per maand
42%
participeert meermalig

Geïnteresseerd? Neem contact met Olivier!

Mocht je na het lezen van deze interessante case voor ER Capital vragen hebben over deze of een andere leuke casus? Olivier staat je graag te woord om advies te geven of een kennismaking in te plannen. Zien we je snel?

Vraag een offerte aan
Olivier Nuis
Chief of Operations
+31636422834