Data Fanatics

 • Onze cases

  Lees alles over de cases waar we voor onze opdrachtgevers leads hebben mogen werven.

  ER Capital

  ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

  CNV Vakmensen

  CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden.

  Staatsloterij

  Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij…

 • Onze blogs

  Lees onze blogs over de laatste trends en weetjes rondom leadgeneratie.

  Lead generation
  2-02-2022

  Chatbots gebruiken voor lead generation

  Leadgeneratie en chatbots. Een perfecte…

  Online marketing
  2-02-2022

  Wereld zonder cookies: 15 strategieën van experts

  Zeer recent kondigde Google aan…

  Social
  3-01-2022

  How Marketing Can Adapt To A World Without Cookies: 15 Strategies From Experts

  Very recently, Google announced that…

Dit is CNV Vakmensen

Live website: wordlidvancnv.nl

CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden. Hiermee vertegenwoordigt CNV Vakmensen vele branches, van het onderwijs tot de industrie, van de zakelijke dienstverlening tot de handel. CNV Vakmensen ontzorgt de leden met juridische zaken tot aan het scannen van en feedback geven op bestaande of nieuwe arbeidsovereenkomsten.

Bart Eichhorn
CEO & Founder
(888) 123-4567
vraag een offerte aan

De doelstellingen

CNV Vakmensen heeft een interessant en uitdagend vraagstuk bij Data Fanatics neergelegd. Niet alleen is de behoefte naar nieuwe leden erg hoog, maar de échte uitdaging is hoe we er samen voor zorgen dat nieuwe leden ook op lange termijn trouwe en loyale leden blijven. Het gezamenlijke doel is om van nieuwe leden ambassadeurs te maken.

De strategie

Het uitdagende aan de casus van CNV Vakmensen is dat het een tweeledige casus is, waarbij A niet zonder B kan, en andersom. CNV Vakmensen heeft de afgelopen jaren een grote uitdaging aan het 'engaged' houden van het grote publiek en ervaart daardoor een onbalans aan de instroom van 'nieuwe' leden

Het uitdagende aan de casus van CNV Vakmensen is dat het een tweeledige casus is, waarbij A niet zonder B kan, en andersom. CNV Vakmensen heeft de afgelopen jaren een grote uitdaging aan het 'engaged' houden van het grote publiek en ervaart daardoor een onbalans aan de instroom van 'nieuwe' leden ten opzichte van het behoudt van bestaande leden. Hierdoor ligt de focus niet alleen om de stroom van nieuwe leden op te krikken, maar juist om deze op een goede manier, stapsgewijs, kennis te laten maken met alle unieke mogelijkheden van CNV Vakmensen.

Dit kan maar 1 ding betekenen: Lead Nurturing! Data Fanatics is terug naar de tekentafel gegaan om de gehele propositie van CNV Vakmensen eens goed onder de loep te nemen, te strippen én te hermonteren zodat de beloftes aan de voorkant naadloos aansluiten met wat er aan de achterkant allemaal wordt waargemaakt door CNV Vakmensen!

Olivier Nuis
COO
(888) 123-4567
vraag een offerte aan
Kick-off
1
Onderzoek & Ontwerp
2
Ontwikkeling
3
Testen
4
Campagne lancering
5
Optimalisatie
6
Menselijke verificatie
7
Analyse & Evaluatie
8
Feedback
OLIVIER NUIS
COO
(888) 123-4567
Vraag een offerte aan

Het resultaat

Data Fanatics heeft stapsgewijs een tal aan actiecampagnes gelanceerd en deze aan de hand van de complete 'customer life-cycle' (gemiddelde tijd lidmaatschap) doorgemeten en geoptimaliseerd. Het succes van CNV Vakmensen schuilt in deze campagne dan ook niet in de korte termijn,

Het resultaat

Data Fanatics heeft stapsgewijs een tal aan actiecampagnes gelanceerd en deze aan de hand van de complete 'customer life-cycle' (gemiddelde tijd lidmaatschap) doorgemeten en geoptimaliseerd. Het succes van CNV Vakmensen schuilt in deze campagne dan ook niet in de korte termijn, maar juist in de lange termijn van nieuwe 'ambassadeurs'. Welk sterk merk wilt dat nou niet?

1500
nieuwe leden per maand
250
aanvragen per dag
88%
blijft langer dan 1 jaar lid
5000
extra 'organische' bezoekers

Geïnteresseerd? Neem contact op met Olivier!

Mocht je na het lezen van deze interessante case voor CNV Vakmensen vragen hebben over deze of een andere leuke casus? Olivier staat je graag te woord om advies te geven of een kennismaking in te plannen. Zien we je snel?

Vraag een offerte aan
Olivier Nuis
Chief of Operations
+31636422834