Data Fanatics

Welk lead-type u ook zoekt, wij gaan de uitdaging aan!

Wij weten waar jouw opdrachtgevers zich bevinden. Welke informatie ze graag zien en lezen tijdens hun oriëntatieproces en hoe we ze laten converteren. Niet verleiden met mooie woorden maar iemand echt laten vallen voor de boodschap en de propositie van onze opdrachtgevers. Dat is waar wij blij van worden.

 

Hoe we dat doen? Daar vertellen wij jullie graag meer over in onderstaande cases of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dus waar wacht je nog op? Lees onze cases en neem contact op met Olivier!

ER Capital

Voor ER Capital werven we dagelijks beleggers welke minimaal €12.000,00 beschikbaar hebben om te beleggen bij ER Capital.

Lees meer

Staatsloterij

Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij van het land: De Staatsloterij!

Lees meer

CNV Vakmensen

CNV Vakmensen is dé vakbond van Nederland voor o.a. werkend Nederland, dienstverlening en de maakindustrie.

Lees meer

ER Capital, leadgeneratie in de beleggingswereld

Hoogwaardige leads als groeiversneller van het ER Capital fonds. 


ER Capital is de partner als het gaat het indirect beleggen in vastgoed. Een beleggingsfonds met een instapdrempel van €12.000,00 en daardoor erg toegankelijk voor de meeste Nederlanders. 

ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen. Allen met een focus op een hoge bezettingsgraad. Want alleen met verhuurd vastgoed maakt je natuurlijk rendement.  

De beleggingen van ER Capital bevinden zich bovendien dicht bij huis, men belegt in Nederland en België.

De vraag vanuit ER Capital

Het structureel ophalen van particulier vermogen door hoogwaardige leads.

ER Capital is gewend aan leadgeneratie. Uit verschillende eigen marketing campagnes krijgt men dagelijks hoogwaardige leads binnen. Maar zoals bij zo veel op groei georiënteerde organisaties kruipt het bloed waar het niet gaan kan, er is behoefte aan meer leads.

Focus ligt hierbij op kwaliteit. Particulieren beleggers welke minimaal €12.000,00 inleggen bij een eerste storting en de potentie hebben om in de toekomst meer te doen. 

Succes door samenwerken en feedback

Het succes van de case van ER Capital zit hem in nauw samenwerken, continue feedback en goed naar elkaar luisteren. Data Fanatics zet voor ER Capital verschillende kanalen in zoals Social, Native en Linkedin. Leads worden door ons in house qualification center opgevolgd en op waarde geschat, alleen leads welke voldoen aan de voorwaarden zetten wij door. Concreet betekend dit dat zo'n 40% van de potentiële leads bij ER Capital beland 

Duizenden loten verkopen? Elke maand weer opnieuw doen we het!

Online leadgeneratie voor het callcenter van de Staatsloterij

 

De Staatsloterij. Welke Nederlander kent dit bekende merk nou niet? De overkoepelende organisatie is de Nederlandse Loterij waar ook merken zoals TOTO en Lotto onder vallen. Hiermee is de Nederlandse Loterij de grootste loterij-organisatie van Nederland.

Middels de diverse merken en daarmee ook proposities stelt de Nederlandse Loterij Nederlandsers boven de 18 jaar in staat op een veilige manier een gokje te wagen. 

Naast TV en radio vind een belangrijk deel van de werving van de Nederlandse loterij online plaats. Want waar is de drempel nu nog lager dan online? Eenvoudig eenmalig meespelen of maandelijks met een product of combinatie naar keuzen. Bij de Staatsloterij sluit je dit eenvoudig online af!

De vraag vanuit de Staatsloterij

Elke maand trouwe duizenden nieuwe spelers werven die langere tijd meespelen!

Afwisselend zet de Staatsloterij verschillende campagnes in voor het werven van nieuwe spelers en leden voor hun maandelijkse loterijen. Hierbij ligt te behoefte de ene keer op sale campagnes waarbij abonnementen verkocht dienenen te worden aan Nederlanders boven de 18, de andere keer is er de behoefte aan grote hoeveelheden leads voor de diverse callcenters die de telefonisch deze leads opvolgen en converteren naar spelers.

Alles draait om kwaliteit, spelers welke langere tijd meespelen en bewust de keuze maken. Strakke richtlijnen op boodschap en advertentiemateriaal in verband met de kansspel wetgeving.  

Testen, testen en nog eens testen

Testen testen en nog eens testen. De ene actie is de andere niet. En afwisseling is heel erg belangrijk. Door het inzetten van ons partner netwerk van tientallen hoogwaardige partners realiseren we maandelijks 1.200 sales. Doormiddel van hoog gesegmenteerde e-maildatabases met goed geteste e-mail-templates realiseren wij deze sales. Alles AVG/GDPR proof. Afwisselend draaien we de in-house campagnes van de Staatsloterij en onze eigen leadgeneratie campagnes gebaseerd op bekende gamification principes. 

Lid worden van de vakbond, juist nu in onzekere tijden.

Een continue instroom aan nieuwe leden voor CNV Vakmensen

 

CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden. Hiermee vertegenwoordigt CNV Vakmensen vele branches, van het onderwijs tot de industrie, van de zakelijke dienstverlening tot de handel.

Het doel is de werknemer stevig in zijn schoenen te laten staan als het gaat om werk en inkomen. En juist nu is dat natuurlijk belangrijker dan ooit. Bij werknemers spelen namelijk ele vragen over baanzekerheid, arbeidscontracten en hun rechten.

CNV Vakmensen ontzorgt de leden op allerlei vlakken. Van juridische zaken tot aan het scannen van en feedback geven op bestaande of nieuwe arbeidsovereenkomsten.

Een zoektocht naar nieuwe leden?

Leden die lang lid blijven, dat is ons gezamenlijke doel!

CNV Vakmensen heeft een interessant en uitdagend vraagstuk bij Data Fanatics neergelegd. Niet alleen is de behoefte naar nieuwe leden erg hoog, maar de échte uitdaging is hoe we er samen voor zorgen dat nieuwe leden ook lang leden blijven. Gezamenlijk is de merkovertuiging ontleed en zijn er verschillende campagnes voorbereid. Het doel is merkbeleving en de consument moet een bewust keuze maken voor de propositie van CNV Vakmensen. Doorlopend testen en optimaliseren van de klantreis zorgt voor het optimale resultaat.

Enkele afnemers

Tevreden afnemers van Data Fanatics. Weten hoe wij deze klanten succesvol maken doormiddel van onze leads? Bekijk onze werkwijze.

Onze werkwijze