Data Fanatics

Sluit je aan bij ons netwerk

Maak gebruik van meer dan 50 exclusieve, in-house campagnes en een hoge pay-out! Data Fanatics focust zich op het doorlopend optimaliseren van touchpoints binnen de customer journey waardoor de conversiepercentages enorm hoog liggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

OLIVIER NUIS
Leadgeneration Consultant
+31 (0)85 040 4849
contact now!

Over Data Fanatics

Data Fanatics is een performance based leadgeneratiebureau, gespecialiseerd in het genereren van leads. Dit doet onze organisatie voor een uitgebreid scala aan marktsegmenten. Momenteel beslaat Data Fanatics hoofdzakelijk de Nederlandse markt en levert maandelijks meer dan 10.000 (gevalideerde) leads, die klaar zijn voor het maken van een sale, aan haar klanten.

OLIVIER NUIS
Leadgeneration Consultant
+31 (0)85 040 4849
contact now!

Waarom werken met Datafanatics?

Exclusieve campagnes voor de grootste bedrijven

Data Fanatics werkt uitsluitend exclusief (1: 1) voor haar klanten - de grootste bedrijven in Nederland - wat betekent dat er minimale concurrentie is en de vergoedingen voor kwalitatieve leads over het algemeen hoog zijn.

Live review middels custom-built portal

Middels het op maat gemaakte publisherportal heb je altijd live inzicht in de behaalde resultaten en kwaliteit. Zo weet altijd waar je aan toe bent!

Hoge beloningen voor kwalitatieve leads

Naast het voeren van exclusieve campagnes voor de grootste bedrijven in Nederland, ontvang je door directe samenwerkingen altijd de hoogste pay-outs!

Altijd ondersteuning

Data Fanatics ondersteunt je bij het vinden van de best practices, om op deze manier jou te helpen om zo veel mogelijk te verdienen.

Gesloten systeem

Alles in-house houden, wij beheren zowel de (hoog converterende) landingspage, pixels, advertenties etc. Hierdoor ben je niet afhankelijk van doorlooptijden en behoort realtime schakelen en optimaliseren tot de orde van de dag.

Registreer je nu!

Heb je een goede database, een relevante website, passende blog, mobiele applicatie met relevante inhoud of een mooie doelgroep? Wij bieden exclusieve programma's en campagnes aan met aantrekkelijke voorwaarden. Data Fanatics is dé performance based marketingspecialist voor grote organisaties in Nederland. Maak deel uit van ons netwerk met meer dan 40 top adverteerders en profiteer van de hoge vergoedingen en onze premium service.

Registreer je nu!

Ondersteuning voor optimaal resultaat

Maak gebruik van onze tools en voorzie bezoekers, prospects en traffic eenvoudig van relevante informatie in de vorm van custom templates. Volledig aanpasbare iFrames, banners, templates én live access tot de portal. De branches die wij voornamelijk voorzien zijn:

Finance

Verduurzamen

Ledenwerving

Retail

Senioren

Panel

Kansspelen

Overig