“Zelf bepalen hoeveel leads wij per maand ontvangen en samen de kwaliteit bewaken! Frank Robben, 3B Adviseurs”

Data Fanatics

Wie wij zijn

Data Fanatics hanteert een unieke werkwijze die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de leads hoog is. Onze afnemers richten zich liever op kwaliteit dan grote aantallen. Ze zijn op zoek naar nieuwe opdrachtgevers waarmee ze een langdurige relatie aangaan.

Wij behalen onze resultaten niet door middel van SEO, Google Adwords of display marketing. Data Fanatics heeft zijn eigen branche specifieke websites die geoptimaliseerd zijn voor een perfecte klantbeleving en conversie. Hierdoor vindt een potentiële opdrachtgever direct wat hij of zij zoekt, en is de drempel om een aanvraag te plaatsen laag.

Deze websites worden continu geoptimaliseerd, enerzijds om de conversie en anderzijds om de kwaliteit van de leads te verhogen. Soms is het beter een vraag extra te stellen in een formulier waardoor alleen de echt kwalitatieve leads doorkomen. Dit testen we en voeren we vervolgens door.

Aan de achterkant van deze websites hebben wij ons leadportal. Dit portal zorgt er automatisch voor dat de leads worden gecontroleerd en gevalideerd. Hierna worden ze automatische verzonden naar u als partner. Vervolgens bent u aan zet en doet u waar u goed in bent, namelijk een potentiële klant juist voor u laten te laten kiezen vanwege uw kennis en expertise.

Enthousiast geworden?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

We zijn op dit moment actief in 9 branches. Staat uw branche er niet tussen? Geen probleem we zijn altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging!

Specialisatie telt

Onze branches

Data Fanatics realiseert leads via eigen platforms in 9 verschillende branches. Data is voor ons key, wij kijken naar het zoekgedrag en de customer journey. We optimaliseren continu zowel aan de kant van de bezoeker als de kant van het platform.

ERP Implementatie

Een ERP-systeem implementeren is niet eenvoudig, veel bedrijven en ondernemers zoeken op het internet naar de geschikte partner.

Werken in de cloud

ICT is vaker een probleem dan dat het een ondersteuning is. Pas als het echt dwars zit gaat men zoeken. Wij converteren deze bezoekers naar leads.

CRM Implementatie

Een CRM systeem implementeren is niet eenvoudig, veel bedrijven en ondernemers zoeken op het internet naar de geschikte partner.

Marktonderzoeksbureaus

Dagelijks oriënteren bedrijven, groot en klein naar potentiële onderzoeksbureaus, wij bereiken deze opdrachtgevers en converteren ze tot lead.

Payroll bedrijven

Op payroll wordt veel gezocht op het internet, wij verstaan de kunst de ''hot leads'' er uit te filteren en te converteren!

Schoonmaakbedrijven

Van 2 tot 200 werkplekken. Veel bedrijven oriënteren tegenwoordig online en komen via internet in contact.