“We hebben inbreng op het concept om het zo samen te verbeteren. Edgar de Beule, Markteffect.”

Data Fanatics

Werkwijze

Data Fanatics heeft een uniek werkwijze die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de leads hoog is. Onze afnemers hebben liever focus op kwaliteit dan grote aantallen. Ze willen geen offerte fabriek maar nieuwe opdrachtgevers waarmee ze een langdurige relatie aangaan.

Dit doen wij niet door SEO, Google Adwords of display marketing in te zetten naar de websites van onze afnemers. Data Fanatics heeft eigen branche specifieke websites welke helemaal geoptimaliseerd zijn voor de optimale klantbeleving en conversie. Hierdoor vindt een potentiële opdrachtgever direct wat hij of zij zoekt en is de drempel om een aanvraag te plaatsen laag.

Deze websites optimaliseren wij continu, enerzijds om de conversie te verhogen en anderzijds om de kwaliteit van de leads te verhogen. Soms is het beter een vraag extra te stellen in een formulier waardoor alleen de echt kwalitatieve leads doorkomen. Dit testen we en voeren we door.

Aan de achterkant van deze websites hebben wij ons leadportal. Dit portal zorgt er automatisch voor dat de leads worden gecontroleerd en gevalideerd. Hierna worden ze automatische verzoden naar u als partner waarna u kan doen waar u goed in bent, een potentiele klant voor u laten kiezen door uw kennis en expertise.

Ook kwalitatieve leads ontvangen?

Vraag geheel gratis en vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Data Fanatics realiseert leads in vele business to business branches maar staat ook open voor nieuwe branches, vraag naar de mogelijkheden!

Specialisatie telt

Onze branches

Data Fanatics realiseert leads via eigen platforms in 9 verschillende branches. Data is voor ons key, wij kijken naar het zoekgedrag en de customer journey. We optimaliseren continu zowel aan de kant van de bezoeker als de kant van het platform.

ERP Implementatie

Een ERP-systeem implementeren is niet eenvoudig, veel bedrijven en ondernemers zoeken op het internet naar de geschikte partner.

Werken in de cloud

ICT is vaker een probleem dan dat het een ondersteuning is. Pas als het echt dwars zit gaat men zoeken. Wij converteren deze bezoekers naar leads.

CRM Implementatie

Een CRM systeem implementeren is niet eenvoudig, veel bedrijven en ondernemers zoeken op het internet naar de geschikte partner.

Marktonderzoeksbureaus

Dagelijks oriënteren bedrijven, groot en klein naar potentiële onderzoeksbureaus, wij bereiken deze opdrachtgevers en converteren ze tot lead.

Payroll bedrijven

Op payroll wordt veel gezocht op het internet, wij verstaan de kunst de ''hot leads'' er uit te filteren en te converteren!

Schoonmaakbedrijven

Van 2 tot 200 werkplekken. Veel bedrijven oriënteren tegenwoordig online en komen via internet in contact.