“Zelf bepalen hoeveel leads wij per maand ontvangen en samen de kwaliteit bewaken! Frank Robben, 3B Adviseurs”

Data Fanatics

Leadportal

Data Fanatics maakt gebruik van een eigen lead portal. Alle leads die wij online genereren worden via dit portal verspreid onder onze afnemers. Dit gebeurt aan de hand van de branche, kenmerken van de lead en bijvoorbeeld waarden die een mogelijke opdrachtgever heeft ingevuld op een van onze platforms.

Onze afnemers ontvangen de lead zowel per e-mail als in het portal. Men kan eenvoudig instellen wie welke lead moet ontvangen. Heeft u bijvoorbeeld accountmanagers per regio dan kunnen de postcodegebieden eenvoudig gekoppeld worden aan deze accountmanagers.

Het lead portal dient ook om de kwaliteit te waarborgen. Want alleen als de kwaliteit top is, bouwen we samen aan een langdurige samenwerking. Voor elke lead kan men eenvoudig aangeven of deze goed, voldoende, matig of slecht van kwaliteit is. Deze feedback gaat direct naar onze campagne specialisten. Waardoor wij direct kunnen inspelen op deze informatie.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen leads ook afgekeurd worden. Denk hierbij aan leads welke telefonisch niet bereikbaar zijn of per abuis uit een andere regio komen. Dit gaat eenvoudig door aan te geven waarom u de lead afkeurt.

Specialisatie telt

Onze branches

Data Fanatics realiseert leads via eigen platforms in 9 verschillende branches. Data is voor ons key, wij kijken naar het zoekgedrag en de customer journey. We optimaliseren continu zowel aan de kant van de bezoeker als de kant van het platform.

ERP Implementatie

Een ERP-systeem implementeren is niet eenvoudig, veel bedrijven en ondernemers zoeken op het internet naar de geschikte partner.

Werken in de cloud

ICT is vaker een probleem dan dat het een ondersteuning is. Pas als het echt dwars zit gaat men zoeken. Wij converteren deze bezoekers naar leads.

CRM Implementatie

Een CRM systeem implementeren is niet eenvoudig, veel bedrijven en ondernemers zoeken op het internet naar de geschikte partner.

Marktonderzoeksbureaus

Dagelijks oriënteren bedrijven, groot en klein naar potentiële onderzoeksbureaus, wij bereiken deze opdrachtgevers en converteren ze tot lead.

Payroll bedrijven

Op payroll wordt veel gezocht op het internet, wij verstaan de kunst de ''hot leads'' er uit te filteren en te converteren!

Schoonmaakbedrijven

Van 2 tot 200 werkplekken. Veel bedrijven oriënteren tegenwoordig online en komen via internet in contact.