Data Fanatics

 • Onze cases

  Lees alles over de cases waar we voor onze opdrachtgevers leads hebben mogen werven.

  ER Capital

  ER Capital richt zich op kleinschalig commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en verhuurde woningen.

  CNV Vakmensen

  CNV Vakmensen is een van de grootste vakbonden van Nederland met meer dan 130.000 actieve leden.

  Staatsloterij

  Maandelijks verkopen we duizenden loten aan Nederlanders die hun geluk willen beproeven bij de grootste loterij…

 • Onze blogs

  Lees onze blogs over de laatste trends en weetjes rondom leadgeneratie.

  Lead generation
  2-02-2022

  Chatbots gebruiken voor lead generation

  Leadgeneratie en chatbots. Een perfecte…

  Online marketing
  2-02-2022

  Wereld zonder cookies: 15 strategieën van experts

  Zeer recent kondigde Google aan…

  Social
  3-01-2022

  How Marketing Can Adapt To A World Without Cookies: 15 Strategies From Experts

  Very recently, Google announced that…

Online Leadgeneratie

Veel bedrijven staan in 2022 voor een grote uitdaging. Hoe komen we aan hoogwaardige (sales) leads? Het antwoord is online leadgeneration. Dat is echter simpeler gezegd dan gedaan. Ondernemers hebben hoogwaardige leads nodig en geen nietszeggende contactgegevens. Alleen het aanvragen van een brochure maakt een lead nog niet waardevol. Online leadgeneration is een vak apart en laten wij daar nu net expert in zijn. We leggen het je graag uit.

Het model van ''uurtje factuurtje'' is in veel branches een model waar met name het bureau wint en de opdrachtgever verliest wanneer er geen succes is. Dat vinden wij niet meer van deze tijd.

Bart Eichhorn CEO & Founder

Wat is online leadgeneration?

Online leadgeneration is het vinden en activeren van mogelijke klanten, gebruikers of wat voor stakeholders dan ook. Dit doen we met online campagnes. In de meeste gevallen is het doel dat de beoogde consument zijn of haar gegevens achterlaat. Deze contacten kunnen worden opgevolgd door een salesteam of een commerciële binnendienst. Een andere optie is om bijvoorbeeld e-mailmarketing, marketing-automation-flows of inboundmarketing erop los te laten.

Kort samengevat: het verzamelen van gegevens van potentiële klanten met als doel een directe communicatie tijdens het oriëntatie- en aankoopproces. Een trigger kan bijvoorbeeld een brochure, offerteformulier of een nieuwsbriefaanmelding zijn.

Is online leadgeneration geschikt voor ons bedrijf?

Klinkt mooi hè? Toch is online leadgeneratie niet voor iedereen geschikt. Leads zijn net als vis: 5 dagen later zijn ze al oud en niet meer goed bruikbaar. Er moet daarom binnen het bedrijf voldoende capaciteit zijn om de leads snel op te volgen. Bedrijven met een professioneel salesorgaan of met een goede binnen- en/of buitendienst zijn hier prima geschikt voor. Daarnaast moet je als organisatie in staat zijn om regelmatig feedback te geven. Deze feedback vormt een waardevolle input voor het optimaliseren van de verschillende marketingcampagnes.

Wil je weten of jouw organisatie hiervoor in aanmerking komt? We gaan graag met jou hierover in gesprek! Neem direct contact met ons op!

Wat Data Fanatics kan betekenen 

Data Fanatics is hét performance-based leadgeneratiebureau. Dat klinkt goed! In de praktijk werpt het ook zeker vruchten af. We werken voor bedrijven welke op grote(re) schaal hoogwaardige leads nodig hebben. Bij Data Fanatics gaat leadgeneratie zo in zijn werk:

 • Wij leveren leads op prestatiebasis.
 • Je betaalt een vooraf bepaald bedrag per lead.
 • Leads voldoen aan vooraf overeengekomen voorwaarden.
 • Commitment van beide kanten, het motto is: Samen groeien!

Al overtuigd van de positieve bijdrage van Data Fanatics aan jouw succes? Of heb je nog vragen? Aarzel dan niet langer om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee om je klantenbestand uit te breiden, omzetgroei te realiseren en jouw grote droom te waar te maken. No doubt! Wij brengen in no time jouw verkooppotentieel naar grote hoogte!

Onze klanten

Data Fanatics is trots op haar opdrachtgevers. Dagelijks gebruike vele bedrijven onze leads om verder te groeien.