Data Fanatics referenties

Data Fanatics is actief in een 20 tal business-to-business branches en heeft vele tientallen tevreden afnemers. Onderstaand enkele van deze als referentie. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op!

Markteffect werk naar tevredenheid samen met Data Fanatics. Onze levensader voor groei is nieuwe leads, die levert Datafantics ons meerdere per week. Altijd verzorgd en volledig geautomatiseerd in een systeem war onze sales managers snel en efficiƫnt mee uit de voeten kunnen.

Edgar de Beule

Directeur
Data Fanatics biedt een goede en flexibele oplossing om nieuwe leads te genereren. Het is een welkome aanvulling in ons salesproces. Door deze leads hebben we een goede aanwas aan nieuwe opdrachten van opdrachtgevers welke we niet op de radar hadden!

Martijn van der Veen

Chief Strategie & Marketing
Datafanatics levert ontzettend veel leads. Daarbij zijn de leads ook nog eens van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor kunnen we wekelijks nieuwe dossiers in behandeling nemen! Een aanrader dus!

Casimir Vink

Advocaat/eigenaar
Persoonality Payroll werkt al een tijd naar volle tevredenheid samen met DataFanatics als leadgenerator. Heldere communicatie, het functioneel dashboard van Datafanatics en de persoonlijke aanpak! Maar boven alles zijn het kwalitatief goede leads, waardoor wij al een groot aantal van deze leads hebben kunnen omzetten naar tevreden klanten van Persoonality Payroll.

Bart Rousseau

Salesmanager