Persbericht, Eindhoven 21 februari 2018

Business to business leadgeneratie bureau Data Fanatics zet per direct poorten open

Data Fanatics realiseert maandelijks honderden kwalitatief hoogwaardige sales leads voor de zakelijke dienstverlening. Daarmee is Data Fanatics een van de voorlopers als het gaat om business to business leadgeneratie in branches als incasso, payroll, CRM, marktonderzoek en een twintigtal andere branches.

Data Fanatics maakt zijn leadgeneratie portal en platforms in 3 stappen toegankelijk voor derden, welke leads genereren in dezelfde branches of over over traffic en databases beschikken in deze branches. Data Fanatics zet stap voor stap haar portal en haar platforms open. Zo verleent Data Fanatics aan derde partijen toegang tot een grote groep landelijke afnemers van kwalitatief hoogwaardige business to business (sales) leads. Elk platform gaat hierbij over een specifiek onderwerp.

Unieke werkwijze

De werkwijze en het resultaat zijn uniek te noemen. Geen ‘platte’ offerte formulieren meer, wel goed ingelezen eindbeslissers die sneller en met volle overtuiging tot conversie overgaan.

Data Fanatics exploiteert inmiddels ruim 20 platforms en distribueert dagelijks, geheel geautomatiseerd, vele tientallen sales leads.

Data Fanatics springt in op groeiende vraag

Afnemers van Data Fanatics hebben continu behoefte aan grote volumes kwalitatief hoogwaardige sales leads. ‘De vraag blijft groter dan het aanbod. Daarom stelt Data Fanatics haar grote netwerk open voor derden. Met ons concept zijn we uniek in de markt’, aldus oprichter Bart Eichhorn.

Volledige customer journey in beeld

Data Fanatics exploiteert platforms als Payrollopties.nl en Incassobureaugezocht.nl. Het bureau dekt de volledige customer journey af van de zakelijk oriënterende eindbeslisser. Dit begint bij content marketing vooraan de customer journey en downloaden van whitepapers, het eindigt bij de offerte aanvraag waarna op basis van het profiel de partijen gematcht worden en de lead geautomatiseerd wordt verkocht.  

Derden krijgen via Data Fanatics per 1 maart 2018 de mogelijkheid om verkeer te sturen op affiliate basis, inclusief een CPA vergoeding. Een andere unieke optie is om leads direct via XML in te schieten in het unieke lead distributie platform van Data Fanatics. Na een automatische controle worden de leads vervolgens op basis van het specifieke profiel gedistribueerd onder de afnemers.

Zelf gebruik maken van unieke leadgeneratie?

Genereert uw bedrijf hoogwaardige leads of bent u op naar een kwaliteitsslag in leadgeneratie? Nu heeft u toegang tot een grote groep aan nieuwe klanten. Data Fanatics betaalt deze partners uit op basis van het aantal geleverde leads. Een win-win situatie voor alle betrokken partijen, die aan alle kanten zorgt voor groei en een grote toestroom aan leads.

Bent u publisher of leadgenerator en heeft u interesse in deze nieuwe unieke mogelijkheid in hoogwaardige leadgeneratie? Neem contact op met Bart Eichhorn via 085 040 4849 of stuur een e-mail naar bart@datafanatics.nl.

Noot voor de redactie:

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onderstaande contactgegevens:

Bart Eichhorn
Oprichter Data Fanatics
bart@datafanatics.nl
0610218338